uFeel.me
НЕЩАТА, КОИТО НАУЧИХ
Автор: jina97,  18 септември 2011 г. в 11:52 ч.
прочити: 232
Безумството ходи по хората!
---
Остаряваме бавно, но сигурно.
---
Злото никога не се отказва. Елиминирай го с мисъл и отмини!
---
Когато злото се сближи с доброто, го дърпа към мрака.
---
Вдишвай всяка глътка въздух като ново причастие, издишвай я като пречистване!
---
Два различни полюса никога не могат да бъдат заедно.
---
Щастието е състояние на ума и душата, въпрос на лична настройка, а не на материални придобивки и суета.
---
Днес маските падат бързо.
---
Шмекеруването се заплаща!
---
Безразличието не е прошка!
---
Със затворени очи е по-безопасно!
---
Шантажът е в услуга само на страха.
---
Хората казват:\" Това, което не може да се направи с пари, се прави с много пари!\". Аз казвам: \" Това, което не може да се направи с любов, се прави с много любов!\".
---
Най-важен е личният избор. Той може да те въздигне, но и да те повлече надолу.
---
Изхвърляйте лошите спомени на време в контейнерите за боклук!
---
Когато постоянно вървиш срещу живота си, накрая той ти обръща гръб и те изоставя.
---
За да се пребориш със злото, трябва първо да го опознаеш.
---
Светът не е това, което изглежда!
---
Мръсниците живеят с мисълта, че целият  свят е пълен с такива като тях, затова обръщат живота си в състезание по евтини мръсни номера и \"надскачания\" с останалите.
---
Съзнанието определя битието!
---
С усмихнато лице и добро сърце винаги се успява!
---
Когато раят е в душата ти, всичко изглежда красиво!

Галина Петрова
28.08.2011 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me