uFeel.me
НА УСТРЕМА С ЛЕТЕЖА
Автор: tinarosivoice,  13 юли 2009 г. в 21:22 ч.
прочити: 288
Бяла птица, събрала всички цветове в перата си, пише с клюнче редове от мисли, подредени шеметно, напълно смели... с погледа от висина към ширина в кръга на своя полет! Рисува шарения ден и светло-тъмна нощ - такъв разкош!.. На устрема с летежа си докосва  и  жигосва!..
На Словото следата ще остане вечна и близка, и далечна!..
Танцувай, птицо бяла! Рисувай с крила полетяла!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me