uFeel.me
Можеш ли...?
Автор: AngelTears,  1 юли 2011 г. в 14:38 ч.
прочити: 269
Можеш ли да ме усетиш,
     дори да не съм до теб?
Можеш ли да извикаш името ми,
    но само аз да те чуя?!
Можеш ли да говориш в името на вечността,
   само заради мен?!
Можеш ли да ме накараш да остана тук,
   само и единствено за теб...?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me