uFeel.me
Липсваш ми!
Автор: AngelTears,  1 юли 2011 г. в 13:59 ч.
прочити: 367

В спомените ми те пазя

пазя те на сигурно място.

Помня усмивката ти,

припомням си всяка твоя казана дума!

Помня прегръдката,

топлината в очите ти тъжни..

Няма да забравя утрините прекарани с теб,

нито разговорите ни.

Ще те запазя на сигурно място-

в спомените ми!

Знаех историята ти,

както ти моите терзания..

Беше важно за мен,

да си взема довиждане,

но нямах този шанс..

Щеше ми се да отнема тъгата ти,

за да бъдеш обратно в този живот..!

Обичам те!

 

 

 

ПОСВЕТЕНО НА ЕДНА УНИКАЛНА ЖЕНА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me