uFeel.me
Като феникс
Автор: AngelTears,  30 юни 2011 г. в 19:45 ч.
прочити: 227

Като феникс моята душа,

изгаря и отново се преражда.

Като огън е моят живот,

от пепелта му мечтите ми

по смели се зараждат...!

Крилете си разпервам -

феникс пътя ми показва,

ще угасвам и възпламенявам,

отново ще се раждам

и пътя си напред ще продължавам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me