uFeel.me
Катерицата и клонката
Автор: igroeg,  5 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 385
Вечерта е неясна. Под дълбоко стаените преспи се чува някакво дихание. Навярно това е полярна катерица в своето скривалище за зимни кестени. Една борова клонка се отчупи, явно суха, и политна надолу в спираловидно движение. Полярната катерица се замисли за нещо "тяхно". Техните неща, както се случваше през зимата, имаха нужда от премисляне. (Всяка периодика на прощаването постепенно изчезваше и не подналежеше на по-сетнешно представяне... Погледнато буквално, сега не беше добра година за полярните катерици).
Боровата клонка кацна върху пряспата, което принуди звярът му със звяр да я подуши и изсумти. Да, това беше нещо "тяхно", всяко нещо което не е кестен е нещо тяхно.

05.02.2006.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me