uFeel.me
Изкривено пробождане
Автор: igroeg,  30 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 266
Имаше спектакъл с множества глисти, бясно ръкопляскащи, защото бяха щастливи от съдбата си чревна. Конкурсите по слепомислие ги посещаваха и погалваха, като добросъвестни тестикули на представителността, спохождаща отчаяните съпруги на отегчената разбирателност. Този спектакъл беше опропастен от виденията на притежателите на телевизори, главно пушачи, способни да опознаят надеждата празноглава на измислените времена на мир.
Построените редици на признателността се разводниха, срещнаха завихрената себеподобност и се равихриха, защото нямаше къде да си изразходват енергията, сполетяла ги от времената на бъдещето на чакръчетата. Мижитурковското говедо не беше признателно за своите ордени и се потопи в тинята на пагубността. То спря да чувства хората, но не искаше да ги загуби.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me