uFeel.me
Ела
Автор: AngelTears,  30 юни 2011 г. в 19:06 ч.
прочити: 266

Приближи се, не се страхувай.

Хвани ръката ми.

Докосни се до душата ми.

Полети с мен в нощта,

обещавам няма да те пусна.

Остани с мен,

никога не ще те напусна.

Ще ти покажа най-красивите места,

ще узнаеш най-красивите неща...

Отвори очи,

това не е сън...

Аз съм като вятъра, догони ме,

аз съм като шепот, долови ме...

Не,не ме изпускай, прегърни ме!

Не,не си тръгвай, с теб вземи ме!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me