uFeel.me
Докога ще продължава това?!
Автор: AngelTears,  3 юли 2011 г. в 02:49 ч.
прочити: 245
Защо трябва да боли толкова?!
     Защо невинни животи си отиват,
 без правото да се защитят,
     без да кажат последните си думи?!
Тази жестокост унищожава всяко едно създание,
       имало нещастието да се докосне до това!
Души покварени от убийствата,
       вземат връх над тези,
          които разпръскват облаците на Смъртта!
Множат се!
        Жертвите безмилостно се увеличават,
 детски сълзи попиват в земята,
       коятo ние имаме за наш дом,
а пролятата кръв осквернява душата на Майката Земя!
          Спаси децата си, Майко,
     Спаси ги от гибел!
Докога ще продължава всичко това?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me