uFeel.me
Диви сърца
Автор: AngelTears,  31 юли 2011 г. в 20:05 ч.
прочити: 223
Зарази ме с твоята сила.
Нека бягаме рамо до рамо,
в девствените гори,
ще бъда твоята самка!
На онази скала ще пеем песента,
а пропастта ще се запълни с нашия вой!
Ще опитам от отровата течаща във вените ти!
Знаеш харесвам тази сила! 
Природата прелива в нашите сърца,
те туптят лудо в синхрон,
искат да бъдем диви!
Продължавай, води ме към върха,
нощта и дивата енергия са с нас,
нека бъдем диви!
Силата сега тече в моите вени -
трансформира ме... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me