uFeel.me
Бяг
Автор: mirelka_sexy,  3 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 560
Бягаш от мене,зашто?
Аз не зная.
Скриваш се в лятната нощ,
а душата ми болна запява
и продължава да търси без мощ!

Може би страдаш от нещо?
Страх те е.Но защо?
Аз съм тъй малка и нежна,
а пък ти бягаш като чели
те гоня със нож!

Но стига,край,спирам се
вече без да търся твойта
любов щом ти бягаш тъй,
тъй далече
бягай аз няма да бягам
след тебе до гроб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me