uFeel.me
Борбата за нейната душа
Автор: AngelTears,  27 юли 2012 г. в 17:18 ч.
прочити: 321
Всичко потъваше в мъгла,
измъчваше се твоята душа,
сърцето беше изпълнено с тъга,
не искаше всичко да свърши така...
Спри, сълзи се стичат от твоите очи,
знам че боли,
тялото искаше да заспи,
но за живота се борeше ти,
искаше да видиш отново слънчевите лъчи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me