uFeel.me
Бабо, дай огънче
Автор: Nikol_Rus,  25 декември 2011 г. в 16:25 ч.
прочити: 396
къс разказ

- Весела Коледа, бабо, дай ми… за малко огънче!
Поостарялата дама погледна детето с допрени една в друга длани пред гърдичките си.
- Оооо... аз нямам време да играя на… бабо дай огънче...
- Но аз не искам да играя… искам да се стопля… – и провря треперещата си премръзнала ръчичка през полуотворения прозорец на „Мерцедес”-а. Богатата дама бръкна в чантата си, сложи една дребна монета в ръката на просячето и потегли с бясна скорост, подразнена, че детето я нарече баба, а и  зелената лампа на светофара отдавна беше светнала. Преди да успее напълно да издърпа ръчичката си, ръбът на вратата го удари и то изтърва монетата… вътре в колата… 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me