uFeel.me
Ангел
Автор: AngelTears,  1 юли 2011 г. в 14:13 ч.
прочити: 239
Усмивка като последните лъчи
             огряващи небето.
  Очи красиви като изгрева.
           Смях като най-мелодичната песен.
Докосване по-нежно от сатен..
   Глас по-прекрасен от морски бриз
                       и с лице на ангел!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me