uFeel.me
***
Автор: MaMyHKa,  31 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 424
Да живея ли изобщо вече?
Да тръгна или да остана тук?
Какво да сторя, за да изгоня болката?
Как да спра сълзите?
Защо усмивките стават все по-трудни?
Защо мъката не напуска моите дни?
Нима с нещо аз сгреших?
Нима съм аз виновна, че губя парче по парче душата си?
Къде съм всъщност?
Къде остана доброто весело момиче от огледалото?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me