uFeel.me
* (не е ли!?)
Автор: @driana,  8 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 657

Когато нощта те поглъща... (не е ли!?) за да се преродиш в утро...

Когато сърцето ти спира... (не е ли!?) за да уловиш пулса на времето...

Когато се давиш в собствените си сълзи... (не е ли!?) за да издигнеш мост от надежди...

Когато в душата ти не престава да кърви... (не е ли!?) за да очисти чернилката вътре в теб...

Когато те приковат на разпятие... (не е ли!?) за да прегърнеш целия свят...

Когато късат парченца жива плът... (не е ли!?) за да ти прораснат криле...

Когато пътят свършва... (не е ли!?) за да намериш ново начало...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me