uFeel.me
ВИЕ СТЕ ОГНЕНИ ПТИЦИ!
Автор: dobromirpenkov,  8 декември 2012 г. в 23:08 ч.
прочити: 1336

От няколко месеца работя за една, все още изглеждаща малко странна кауза – отваряне очите на хората за Бога. И тъй като сега няма по-важно осъзнаване от разбирането на Великият преход – 2012, работя за това осъзнаване.

Цял живот съм работил с деца. Цял живот съм се вглеждал в детските очи и съм черпил енергия от доверието, с което ме гледат. Сега тези деца са пораснали, но пак ме гледат с доверие. Сега продължавам да ги уча на това, на което не съм могъл да ги науча преди. Уча и техните родители и близки. Отново виждам десетки очи вперени с надежда в мен. Казвам им:

– Изпълнете се с радост! – а те ми отвръщат:

– Как да се изпълним с радост, като живеем в мизерия?

– А нима са ви нужни пари, за да се опивате от красотата на този вълшебен свят? Пари ли са ви нужни, за да се вглеждате в течащата край вас река? Или да се вслушвате в ромона на водата? Колко пари са нужни, за да нахраните гълъбите на площада и да почувствате доверието, с което вземат зрънца от ръката ви? Нужни ли са ви пари, за да се насладите на очарованието на падащите есенни листа? Затова – изпълнете се с радост!

– Как да се изпълним с радост, като не сме здрави?

– Изпълнете се с РАДОСТ и ще бъдете здрави! Радостта е тази, която оздравява телата ви. Радостта е тази, която променя вашата ДНК и може да ви направи безсмъртни. И ВЯРАТА! Всеки получава това, в което вярва! Изпълнете се с ЛЮБОВ! С безусловна ЛЮБОВ! Погледнете вашето кученце. То е изпълнено с безусловна любов. То не казва: „Ще ви обичам, ако ми дадете сладкиш.“ То просто ви ОБИЧА! Това е безусловна любов. То винаги е готово да ви служи. Бъдете готови, като него на безусловно СЛУЖЕНЕ!

– Ето, сега разбрахме! Готови сме да служим!

– Погледнете се в очите! Виждате ли каква СВЕТЛИНА струи от вашите очи! Този блясък в очите не може да бъде купен за всичките пари на света! Ето, сега вие се приближихте до Бога. Елате, ще ви помогна да се приближите още повече до Него. Сега ще направим една групова медитация.

– Но ние никога не сме правили медитации...

– Нищо! Доверете ми се!... Елате!... Хванете се за ръце – дясната отгоре, лявата отдолу... Затворете очи... Представете си как костите ви стават прозрачни... А сега вижте как постепенно се изпълват със светлина... Вижте как се изпълват със светлина един по един органите ви... главата ви... Вие целите сте изпълнени със светлина... От вас струи светлина... Насочете тази светлина към центъра на земята... Ето, тя достигна вътрешното слънце... и стократно умножена се отразява... издига се... и ви облива... Облети в светлина се издигате над земята... ВИЕ СТЕ ЯТО ОГНЕНИ ПТИЦИ!... Летите към слънцето... След вас от центъра на земята се издига черен дим... Това са тъмните енергии... Те се издигат след вас, като черен шлейф... Ето, вече достигате Слънцето и се сливате с него... Тъмните енергии изгарят в него и се трансформират в светлина... Завръщате се към Земята... След вас се носи блестящ шлейф от светлина... Вие сте ято огнени птици... Вашето ято достига Земята... Светлината, която носите, облива вашия град... Тя се разстила над вашия град, като мека пелена... постепенно покрива цялата планета... Светлина прониква във всички хора на планетата... Ето, те всички са изпълнени със светлина... Всички тези светли същества се прегръщат, изпълнени с ЛЮБОВ... Цялата земя се превръща в прекрасно светещо кълбо... Това светещо кълбо излъчва Любов и я изпраща във Вселената... Цялата Вселена е изпълнена с ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА!.. А вие сте ято огнени птици... Запазете завинаги в себе си тази прекрасна картина и се връщайте към нея, когато ви е трудно...

– Беше страхотно изживяване! Сега разбрахме всичко! А като се приберем в къщи какво да кажем?

– Кажете – Човекът рече, че сме птици!

– Ще ни отвърнат – той е луд!

– Отговорете – и ние сме луди!

...Ето, приятели, от тази лудост имаме нужда сега! Спомняте ли си Зорбас? Ето, от тази ВЯРА имаме нужда сега! И от тази безусловна ЛЮБОВ!

Защото ние сме ЯТО ОГНЕНИ ПТИЦИ, изпълнени със СВЕТЛИНА!

...Може би твърде патетично ви звучат думите ми. Но то е, защото наистина вярвам, че много скоро ще живеем в едно прекрасно общество, изпълнено със СВЕТЛИНА и ЛЮБОВ.

След няколко дни идва датата 12.12.12. Препоръчвам ви да използвате тази медитация, дори никога досега да не сте го правили. Това е ден с най-силна енергетика от раждането на Христа. Приемете тази енергия и я насочете за благото на цялата планета. Използвайте я и за подобряване здравето на вашите близки и на вашето лично здраве. Постарайте се да бъдете в покой, за да може тази енергия да проникне във вас и да ви промени към добро.

И се гответе за деня с още по-силна енергия, който ще ни промени завинаги – 21.12. 12.

ДА БЪДЕ СВЕТЛИНА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me