uFeel.me
ВЕЛИКИЯТ ПРЕХОД – 2012
Автор: dobromirpenkov,  5 октомври 2012 г. в 10:14 ч.
прочити: 2094

 

Приятели, участници сме в най-значимото събитие в историята на човечеството – Великият преход. От срещите, които провеждам, разбирам, че по-малко от един процент от образованите хора имат представа какво се случва и какво поведение трябва да имат в това съдбовно време. Затова написах тази малка книга. Моля всички да работят за нейното разпространение, тъй като в момента не съществува по-достъпно послание, а от познанията, които тя носи, буквално зависи живота на много хора. Предварително благодаря на всички, които ще приемат тази апостолска мисия!

 

ВЕЛИКИЯТ ПРЕХОД

Наближава датата 21.12.2012г. Мнозина от нас я очакват със страх, други с любопитство, а трети с радостно нетърпение. Тези смесени чувства идват от пророческите твърдения, че на тази дата огнена стихия ще унищожи човечеството. Наистина първоначалният божествен замисъл е бил такъв. Предвиждало се е в деня, когато земята премине през галактическия екватор и получи мощна енергия от центъра на галактиката, тя да се взриви и да се превърне в свръхнова звезда. Тогава хората са щели да се преродят на други планети  и по този начин да преминат в по-високо – четвърто и пето измерение. Но тъй като съзнанието на човечеството през последните три десетилетия рязко се повиши, божествения план за прехода беше променен. От 1988 година се провеждат опити с доброволци, които да преминат в по-високи измерения, без да минават през смърт, както досега се е  случвало  при прехода на други планети. Окончателното решение за този вариант е взето през 2009 година. Никога до сега във Вселената не е извършван такъв експеримент – да преминем в по-високо измерение с физическите си тела. За да бъде успешно реализиран този преход, напреднали космически цивилизации работят вече няколко десетилетия и особено през последните три години. Те полагат огромни усилия за почистване атмосферата на планетата от замърсявания, за балансиране магнитното поле на земята, за омекотяване на неминуемите природни катаклизми. Но една от най-важните насоки, в които работят нашите космически приятели, е подготовката на физическите ни тела, за да могат те да приемат мощните енергии, които ще въздействат върху нас по време на прехода. Вече раждащите се деца са само „индиго“ и „кристални“. Те имат съвсем различна структура от нас, по-добра имунна система, носят съвсем различно съзнание и творчески потенциал. Преди две години от нашите тела са отстранени  микрочипове, вградени чрез имунизациите. В момента се променя нашата клетъчна структура от въглеродна към кристална, изгражда се трета нишка към нашето ДНК.

Какво ще бъде развитието на човечеството след неминуемото осъществяване на прехода? Преминавайки на ново, по-високо духовно ниво, човечеството ще получи много дарове. На нашите учени ще бъдат предоставени нови технологии, които те, заедно със своите космически колеги, ще внедрят в нашия живот. Една от най-важните придобивки ще бъде безплатната, неизчерпаема енергия, която ние ще получаваме направо от космоса. Това ще премахне необходимостта да добиваме енергийни ресурси от недрата на земята и чрез тях да замърсяваме атмосферата. Двигателите с вътрешно горене ще отпаднат от употреба и на тяхно място ще заработят двигатели, ползващи чиста космическа енергия. Те ще бъдат вградени в нови превозни средства от съвсем нов тип, които ще бъдат много по-бързи и безопасни. Ще ни бъдат предоставени нови технологии, осигуряващи изобилие от храни и блага, което в крайна сметка ще доведе до отпадане на  необходимостта от пари. В по-близък план ще бъдат опростени дълговете на тези, които има опасност да изгубят ипотекираните си жилища. Този процес вече тече в САЩ. Там са изпратени съобщения до всички, които не могат да обслужват ипотечните си задължения, че те им се опрощават. Ще бъде променена изцяло и финансовата система, което ще премахне бедността като явление.

Но най-ценната придобивка, която ще получи човечеството, ще е промяната в здравословното ни състояние. Вече са изградени част от центровете за лечение, които нашите приятели наричат Градове на Светлината. В тези центрове и чрез локални устройства ние ще получим съвършено здраве. Ще бъде спрян процесът на стареене и ще започне регресивен процес, който ще възвърне младежкия ни вид. Както се досещате, това ще доведе до продължаване на човешкия живот със стотици години. А тези, които постигнат по-високо духовно ниво, на практика ще получат безсмъртие.

С тези промени, всъщност, ще започне предсказаният Златен век на земята. Сега ние използваме едва пет процента от капацитета на мозъка си. Предстои обединяване на двете му полукълба в едно цяло и от там постигане възможност за небивало разгръщане на творческия потенциал на всеки един от нас. В този нов свят, който неминуемо ще бъде изграден, ще бъдат непознати злобата и завистта, омразата. Сърцата на всички ще бъдат изпълнени с любов и състрадание, с желание да помагат на другите.

Докато пиша тези редове, се опитвам да си представя мислите и настроенията на тези, които ще ги прочетат. Знам, че почти всички вие ще си кажете с въздишка: „Ех, ако можеше това да бъде вярно...“ Разбира се тази въздишка не е вяра. Тя е едно плахо очакване, едно, може би, малко тъжно мечтание. Сега вие се държите като дете, което е видяло на витрината любимата играчка и си мечтае Дядо Коледа да му я донесе, но не вярва, че ще я получи, защото мама е казала, че играчката е много скъпа, а само татко работи в семейството. Детето прекрасно разбира това, но някъде дълбоко в доброто му сърчице се таи надежда, че може би ще се случи някакво чудо, че вълшебникът Дядо Коледа ще намери начин да му донесе мечтаната играчка. Точно така се чувствате и вие. Знам, че всеки от вас си казва: „ А може би, това наистина ще се случи...“ Да това наистина ще се случи! То е неотменимо! Но има една малка подробност... Има едно мъничко „но“. (Винаги има едно „но“). Просто Дядо Коледа ще поиска от очакващото с трепет дете да му изпее една песничка и едва тогава играчката ще бъде негова. Ами ако детето не знае песничка?  Какво ще прави тогава?

Ето, затова започнах да пиша тази малка книга – защото знам, че повече от всичко желаете да получите даровете, за които ви разказах, но не знаете как да си ги поискате, още не сте научили песничката, която трябва да изпеете на Дядо Коледа. Ето, сега ще се опитам да ви разкажа за това, което трябва да постигнете, за да получите този подарък. Опитайте се да ме слушате, докато ви чета тази приказка, така както слушат децата – с ВЯРА! Помислете дали бих се наел с този труд, ако самият аз не бях сигурен в истинността на този разказ. Знам, че ще ви бъде трудно, защото твърде малко се говори за това. По-нататък ще ви обясня защо.

Но преди да започна своя разказ, искам да обясня какво ще стане с децата, които не успеят да научат песничката за Дядо Коледа. Вече споменахме какви прекрасни времена ни очакват. Представете си, че изведнъж всред тази идилия, която предстои, се втурне някой и започне да ни заплашва, започва да сее омраза и агресия, опитва се да ни върне в света, който за нас е вече отминал. За тези, които не са разбрали урока, няма да има място в това общество. На всички ще бъде даден равен шанс да се променят, но тези, които не желаят да го направят, ще бъдат отстранени. Това ще стане чрез смърт. Така те ще се преродят (инкарнират) на друга планета в по-ниско измерение. Нашата планета ще бъде в четвърто – пето измерение. Така в близките 20 – 30 години населението на земята рязко ще намалее. Но вие не се плашете! Това не се отнася за вас. Защото вече сте започнали да учите песничката за Дядо Коледа и много скоро Той с любов ще ви прегърне и ще каже: „Браво, деца Мои! Чудесно сте научили урока, в училището, наречено Земя, където ви пратих преди 13000 години. Живейте в радост!“

Разбирате ли сега каква голяма отговорност стои пред нас? Разбирате ли каква отговорност поемам, като започвам да ви говоря за нещо, изглеждащо толкова странно и непознато? Хората, с които съм разговарял до сега, посрещат думите ми по различен начин – с недоверие, с любопитство, с вяра и надежда, но понякога и с иронична усмивка. Нищо. Дори и един от вас, след като прочете тази книга, да се промени така, че да стане от тези, които ще заживеят в така мечтания свят от любов, значи си е струвало.

Песничката, за която говорим, се нарича ОСЪЗНАВАНЕ. Космосът, Вселената, Създателят, нашите космически приятели очакват от нас да осъзнаем някои истини, някои правила, които са основен закон всред Издигнатите същества, каквито ние много скоро ще бъдем. Ако трябва с една дума да определим това, което трябва да осъзнаем, думата е ЛЮБОВ! Безрезервна Любов към всичко. Когато затворите последната страница на тази малка книга и след като сте потърсили, евентуално и други източници на информация, би трябвало да почувствате, че сърцето ви е изпълнено с Любов. Това ще значи, че добре сме си свършили работата. Но осъзнаването в Любов минава през много стъпки.  Ще се опитам да ви ги посоча. Но тъй като това е моето лично виждане, което съм придобил, като съм ползвал много източници и е част от моя личен опит, бихте могли да ги допълните.   

1. Необходимо е да осъзнаем, че човечеството, живата и „неживата“ природа, планетата сме едно цяло.

2. Ние сме неделима частица от Бога. Бог не е нещо вън от нас. Той не е нещо, от което трябва да се страхуваме. Ние и Бог сме едно.

3. Един вмирисан просяк, циганинът, учителят, президентът и ние сме в еднаква степен души. Различно е нашето социално положение, но като души сме едно.

4. ВЯРАТА! Няма по-силен двигател от ВЯРАТА. Ние получаваме от живота това, в което вярваме.

5. СТРАХЪТ. Няма по-голяма спънка в развитието ни от страха. Докато не се освободим от него, не можем да продължим напред.

6. ПРОШКАТА. Докато не осъзнаем прошката, ако не сме готови да простим на всички, развитието ни ще бъде спряно.

7. Освободете се от ЗЛОБАТА, ЗАВИСТТА, АГРЕСИЯТА, ГНЕВА, ГОРДОСТТА, ЗЛОСЛОВИЕТО. Не се обиждайте.

За всички тези стъпки ще говорим по-обстойно. Но за да можем по-добре да ги разберем, е необходимо да се запознаем с основните събития в историята на човечеството, с пътя, който сме изминали в нашето развитие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me