uFeel.me
Имало едно време
Автор: nikolpsd,  27 февруари 2013 г. в 18:45 ч.
прочити: 483
Не искам много, но ме е страх от всичко. Живота ми се промени за миг дори  не усетих как мина прехода от едното към другото. Сега пътувам на там където някога не исках да стъпя. Времето  е супер мирише на свежест на лято. Топло е. Минаваме от точно от там откъдето съм минавала стотици пъти като дете. Да дете бях дете сега може сама да се чувствам така, защото  вече не приличам на дете. Поне огледалото така твърди.
Спряхме на жп прелеза. Миризмата на влак,на нажежени релси, на желязо беше абсолютно същата, но влакът не беше като от спомена ми от дете по модерен и много по бърз беше.
Как за немислимо бързо време  всичко се беше видоизменило? СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me