uFeel.me
баба 5*****
Автор: CARICATA_na_nata,  2 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 577
Аз съм баба 5*****
нищо че съм с белички коси.
Аз съм истински бохем
денем спя за нощен тен.
А пък вечер с BMW-то
стигам бързо в кафето
и там ме чака питието.
Ако ти си пич голям
и не изпитваш капка срам
... я ела да те изям!
То пък рима се получи
ах,какво ли ще се случи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me