uFeel.me
СЛЕД „ПОЕТИ ПАУНИ„
Автор: dobromirpenkov,  10 януари 2011 г. в 23:01 ч.
прочити: 353

СЛЕД  „ПОЕТИ ПАУНИ„

ПРЕКРАСНО Е!
Има пространство, в което можеш напълно свободно да споделиш най-съкровените си мисли и вълнения и да срещнеш разбиране.
ПРЕКРАСНО Е!
Можеш да наречеш някого „приятел„ само след няколко разменени реплики.
Можеш да получиш одобрение, което никога преди това не си получавал.
Обзема те чувство за свобода докато се рееш в света на думите.
ТРЕВОЖНО Е!
Когато поетичното пространство е затлачено от едно безкрайно стихо-
каканижене.
            ЗАЩОТО НЕ ВСЯКА МИСЪЛ ИЗКАЗАНА В РИМИ Е ПОЕЗИЯ

            ТРЕВОЖНО Е!
            Когато използваме стихоплетската си рутинираност, за да занимаваме поетичния свят с дребнавите си ежедневни вибрации.
            ТРЕВОЖНО Е!
             Защото това е част от поетическия облик на България, част от духовния облик на нацията и показва нивото на духовна пречистеност на българина.
              И затова е толкова отговорно нашето присъствие тук - защото то е един мощен
инструмент за промяна на духовното ниво на нацията и от там - за промяна на света.
 - Това иска Бог от нас - да променяме света към добро!
              Недопустимо е този инструмент да се използва за задоволяване  на дребнави
амбиции.

И ако има нещо, което буди оптимистични очаквания, това е невероятното присъствие на младите хора и умението им да отсяват пошлото от истинското и да
се обогатяват от това отсяване.
             ЕЙ ВИЕ, МЛАДИТЕ! ПИШЕТЕ!
             Защото вашите понякога наивни творения носят много повече емоционален
заряд и нямат нищо общо с рутинираното стихоплетство.
             ПИШЕТЕ! За да покажете на света невероятната мъдрост, която носи вашето
поколение!
             Не сте сигурни за пътя?
             Много е просто!
              - БОГ, ДОБРО, ЛЮБОВ, СЛОВА!
             Нямате мярката?
             Много е просто!  
Сложете  ръка на сърцето си. Когато получите тревожен трепет,  значи това което четете или пишете е добро.
             Този трепет е пътят към духовното обогатяване!
             Този трепет е пътят към духовното пречистване!
             ЕЙ ВИЕ, МЛАДИТЕ! ПИШЕТЕ!
             ЗА ДА ЧЕРПИМ ОТ ВАШАТА ПРОЛЕТНА МЪДРОСТ!
             ЕЙ ВИЕ, МЛАДИТЕ! ПИШЕТЕ!

             ЗА ДА РУШИТЕ НАШАТА УМОРЕНА РУТИНИРАНОСТ!

             И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!  НЕ ВСЯКА МИСЪЛ ИЗКАЗАНА В РИМИ Е ПОЕЗИЯ!

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me