uFeel.me
ПЛАН "АНТИМАФИЯ\" И \"АНТИНАЦИЗЪМ\"
Автор: Liliyanaandreeva,  15 октомври 2012 г. в 11:47 ч.
прочити: 328

ПЛАН “АНТИМАФИЯ” и “АНТИНАЦИЗЪМ”

 

АНТИМАФИЯ = Анти + МаФ . ИО = 51 кв.км + 129 кв.км . 10 квадрата = 1 341 кв.км – това е архитектурен план на екологичен град с календарен кадастър за 213 840 жители с оптимални параметри на човешкото битие така, щото хората да живеят пълноценно, а природата да бъде опазена от пагубните човешки деяния – виж чертежа!

 

Анти = 51 = Антимон – хим.ел. №51

Ма = 12 = Магнезий – хим. ел. №12

Ф = 9 = Флуор – хим.ел. №9

И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1

О = нула

 

129 кв.км = 3 квадрата . 43 кв. км – това е площта на жилищно-административната зона на града. Всеки квадрат от 43 кв.км има календарен кадастър с 365 строителни квадри.

 

51 кв.км са извънградските строежи : пътища, магистрали, пристанища, летища, язовири, мини и пр.

 

Към площта на града принадлежат и земеделските земи, които изхранват градското население : 9 квадрата . 129 кв.км = 1 161 кв.км – орна земеделска земя.

 

НАЦИ = НаСИ = 1161 кв.км – орна земеделска земя

 

На = 11 = Натрий – хим.ел. №11

С = 6 = Карбон – хим.ел. №6

И = 1 = Идрогено – хим. ел. №1

 

От тук произтича думата “НАЦИЯ”, т. е. човечество, което обработва земята и се изхранва със земеделие или просто казано СЕЛЯНИ!

 

АНТИНАЦИЗЪМ = Анти + НаЦИ = 51 кв.км + 1161 кв.км = 1212 кв.км – орна земеделска земя и извънградски съоръжения, с които се изхранва и оборудва човешкия род.

 

Анти = 51 = Антимон – хим.ел. №51

На = 11 = Натрий – хим.ел. №11

Ц = 6 = С = Карбон – хим.ел. №6 – въглерод

И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1

 

Инж. Лиляна Благоева Андреева

15 . 10 . 2 012 г. – гр. Хасково

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me