uFeel.me
Апокалиптика
Автор: Radi_Radev,  22 април 2011 г. в 13:44 ч.
прочити: 295
Апокалиптика\" е игра - производство на компания \"Конами\" и е в жанра \"third-person action\".
В играта се биете срещу Сатаната и всички негови изчадия, а действието се развива в измислен 3-D свят.
Графиката е идеална, а звука е перфектен. \"Апокалиптика\" ми харесва изключително много и е толкова реално направена, че ако бях агент по маркетинга на \"Конами\" щех да продавам CD-то на играта в комплект с блокче сяра или още по-добре с привързана към опаковката войнишка димка.
Основните типове герои, с които може да се играе са Монахини, Рицари Тамплиери, Роботи и Серафими. В началото нивата са малко простички, но по-нататък трябва много внимателно да се четат указанията преди началото на мисиите и също толкова сериозно да се разглеждат картинките вдясно от тях. Иначе успеха е невъзможен.
Аз самият до момента играх със следните герои:
Sister Celeste - много е пъргава, ловка и изврътлива в мелетата. Удара и с меч/дясно копче на мишката/ е със средна сила, но за сметка на това е почти невъзможно некой от Злите гадове да го избегне, докато сестрата е близка до недосегаемост. Пистолета/ляво копче на мишката/ се зарежда с нещо като Библии и щом уцели някой от лошите, го размазва на стената.
Seramiel - Серафимът виси във въздуха, докато се придвижва. Най-слаб е в мелетата и пистолета му не е много мощен, но пък е доста скорострелен. Seramiel разполага с няколко заклинания/сменят се с клавиша Page down/. Най-важното от тях е умението му да се самолекува и да лекува съотборниците си. Интересна е още една магия, с която серафимът започва да лети неимоверно скоростно, слагайки по този начин известни бързаци като Спиди Гонзалес и Уили Койота в малкото си джобче.
Brother Benedictus - перфектен е за мелетата, пищова му е скорострелен подобно на Серамиел, обаче върти меча по-светкавично от вентилатор. С него трябва да се тичка повечко около враговете, тъй като му взимат здравето/и душата/ хванат ли го натясно и няма ловкостта на Сестра Селесте. За сметка на това, развърти ли меча поне за пет минути, Benedictus очиства гадовете тотално. Докато пак се съберат.
В момента съм на четвърто ниво на \"Апокалиптика\" и не мисля да се спирам, докато не превъртя тази абсолютно нечестива и сатанинска игра.

Статията е писана през 2009г. - Бел. Авт.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me