uFeel.me
Залез
Автор: Ave,  27 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 495
Само за миг... залезът гали уморените ми очи. Слънцето се подува от топлина. Облаците се стапят и небето се лее на алени късове върху главата ми. Косата ми гори. Очите отразяват пламъка. Слънцето се унася и леко се накланя над равното рамо на хоризонта. Асфалтът под краката ми розовее, отразявайки алени сенки. Още миг... и е нощ. Слънцето спи, очите ми също.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me