uFeel.me
Водна импресия...
Автор: sea_love`,  24 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 503
Вода се излива от душа над мен... Водните капчици ме приветстват... Жадно усещам Свежестта с всяка фибра на тялото... Аромат на плодове летни ме омагьосва... а пяната ми напомня ...снега,който обичам така лудо...По тялото ми се плъзват капчици водни... НЕ ИСКАМ ДА ГИ УКРОТЯ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me