uFeel.me
Виждам те във всичко около мен!
Автор: toni_bliznaci,  3 април 2011 г. в 19:11 ч.
прочити: 446
  Виждам те наяве и в съня. Виждам те във всичко около мен! Когато наблюдавам залеза на слънцето си мисля за начина, по който ме гледаш като си до мен. Щом видя изгрева си представям как вместо слънчевите лъчи ме галят нежно ръцете ти. Ако затворя очи то пред мен е образа ти, твоите сини очи, греещи като звезди, прегръдката ти - топла и уютна. Виждам те в мечтите си, живееш в сърцето ми. Душата и телата ни се сляха като две вълни на океана, а страстта помежду ни е като буря - стихийна, необуздана.
   Когато не си до мен ми липсваш ужасно. Липсваш ми Ти, усмивката ти, гласът, уханието, смехът, блясъкът в очите ти. Липсваш ми болезнено, хронично, сякаш част от мен я няма. А видя ли те \"обличам\" нежно своите чувства в думи две \"Обичам те\", които да ти прошепна на уше!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me