uFeel.me
В очакване
Автор: sea_love`,  25 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 575
В очакване съм на твоето пристигане...
Гледам стрелките сякаш са спрели... не искат да отмерват времето до твоето идване...Нали времето е относителна величина.
Телефонът сякаш заслужено си почива след дългите разговори... Какво са думите без сливането на погледите... Тишина...
Сърцето най-точно отмерва времето... сякаш никога не си тръгвал на някъде...бил си вечно при мен...
А не е ли така?... Щом в мислите мои те нося. Щом с твоето име заспивам, а утринта пак с него посрещам...
Очаквам те притихнала кротко, отдавна пътят ти води към мен. Отдавна преди нашите пътища да се срещнат... преди очите да се познаят...
Душите първи откриха се... И оттогава в Ефира небесен слети са, Любовта благословена познали...
В очакване съм... на плода от нашата обич,чрез него Ти ще си вечно при мен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me