uFeel.me
Усмихни се, голямо момиче
Автор: suleimo,  7 март 2013 г. в 19:49 ч.
прочити: 959
Ти, която обръщаш гръб на любовта, за да са щастливи всички други!
Ти, която издаваш първата си стихосбирка!
Ти, която всеки ден започваш диета и все гладна ходиш!
Ти, която виртуално флиртуваш и за теб копнеят много мъжки очи!
Ти, която търсиш късмет по чужди земи, но сърце си оставила тук!
Ти, която чакаш още принца мечтан!
Ти, която си изпратила в последния му път своя любим, но още усещаш дъха му по себе си!
Ти, която обичаш тайно вече много години!
Ти, която денем си вярна съпруга, а нощем в съня си отдадена, друга!
Ти, която живееш във клетка, но не искаш да имаш друга гледка!
Ти, която се молиш за успеха на трансплантацията на детето си!
Ти, която четири пъти ин витро правиш и още чакаш своя рожба!
Ти, която си сама и нямаш никой, никой на света!
Ти, която бе мамена, предадена, наранявана, малтретирана дори!
Ти, която се бориш със рака, гърдите ги няма, коса не остана, само една душа голяма!
Ти, Майка на дете различно, неразбрано, но обично!

Усмихни се, голямо момиче!!!
Ти, съпруга, майка, любима, дъщеря.
Ти, която си на много мъже мечта,
но си само една истинска жена!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me