uFeel.me
Слушам Вангелис
Автор: tonia_borisova,  7 август 2011 г. в 03:44 ч.
прочити: 349
Слушам Вангелис -музика в мен и безкрайния космос - в душата ми!

Танцът се ражда естествено. Леко и бавно, повдигам се цяла, изпъвам ръцете и пръстите ми - тънки, прозрачни и нежни, започват да светят. О, чудо - усещам как Светлината ги превръща в моите дълго мечтани криле!

Политам!

Пространството пее край мен - невнятна е песента му, не мога да уловя точните думи, но усещам, с душата си усещам - това е химн на Любовта - Безкрайната, неунищожима, всеопрощаваща и съзидателна Божия  Любов!   
                

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me