uFeel.me
След раздялата
Автор: sea_love`,  22 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 531
Раздяла... след раздялата сълзи.......никому ненужни самообвинения...въпроси..липсващи отговори...усещане за самота...Сърцето ридае. Душата търси своята сродна Душа... Разумът нашепва познати слова... Кръговратът понася те... Да плуваш не искаш... От усмивката горчи... Даже брод отказваш се да дириш... Поне до Изгрева...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me