uFeel.me
Силните хора
Автор: starkmaster,  21 май 2013 г. в 08:40 ч.
прочити: 425
Силните хора
(импресия)

 Има една такава порода хора-сурови, мъчни, с тежък характер,
мълчаливи, чворести, корави.
 Понякога са диви и яростни, а понякога са самата нежност. Огън и лед.
 Не заобикалят, не се крият, те къртят стените.Силни хора.
Това обаче е само черупка.
 Тяхната същност е доброта, човечност, вярност.
 Тези хора са истински, държат на думата си, на приятелството, отдадени са на кауза. 
 Хора с честни очи,хора които светят в тъмното, 
специални, безценни, силни. Човеци.

© Ванко Николов (Starkmaster ® vn)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me