uFeel.me
Само сън
Автор: pebals,  21 юли 2010 г. в 20:01 ч.
прочити: 271
Спи мое малко тъжно момиче! Спи и сънувай онзи свят за който мечтаеш, светът на сбъднати мечти и вечно щастие. Не усещаш болка, нали? Не!!! Разбира се там няма болка. Там можеш да докоснеш с ръка небето и най-съкровените ти мечти да се превърнат в реалност.
Безброй кули на замъци се вият в небесата и сякаш ти казват“Виждаш ли? Ние можем защо и ти да не можеш?“
Там си някой! Не вярваш ли че съществува този свят? Е повярвай! Това е светът н сънищата. Всичко е достижимо тук....
О не!!! Та ти плачеш в съня си. Недей, усмихни се! Защо плачеш, та всичко е тъй хубаво! Аз знам защо, защото утре ще се събудиш и щастието ще побегне от теб като от прокажен.
Наслади се на съня си! Наслади се на мига, защото той ще ти помогне да продължиш напред и да се бориш. Погледни сапфиреното небе, погледни меките облаци и надничащото слънце което се страхува да не го  прокудиш. Погледни ги е ги скрий дълбоко в себе си там където никои няма да ги открие, а утре се събуди с усмивка и повярваи в себе си и в хората. Единствено така ще успееш да продължиш напред Усмихни се!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me