uFeel.me
СТРАННО ПРИЯТЕЛСТВО
Автор: yuliya2006,  17 февруари 2013 г. в 19:58 ч.
прочити: 230



Странно как всичко се срути! Бе приятелство,

бе доверие, бе нещо повече, но се срути...



Тя не знаеше защо, как изведнъж това стана.

Как нейното вътрешно \"Аз\"

просто прекъсна веригата и край...



Беше болезнено, при мисълта за него очите и

се насълзяваха, сърцето и се свиваше на пет

и болеше, болеше, болеше...



Но онова отвътре, жестоко, безсърдечно каза 

\"НЕ\" и всичко свърши...



А как странно започна това необикновено приятелство... как...

Бе късна вечер някой и писа да отиде

на онзи адрес във виртуала и да види нещо важно за нея.

Да, тя бързо го направи и това което видя бе 

нещо неописуемо, нещо което я остави без думи...



Гледаше и не вярваше на очите си! Един непознат,

съвсем непознат бе направил картини за нея,

посветил ги на нея, нарисувал за нея...



Тя му писа с възторг и го попита, защо точно за нея а 

той отвърна толкова странно:



- Не питай, просто не питай...



И от този миг сякаш започна чудо.

Сякаш той четеше нейните мисли и рисуваше, рисуваше...

Сякаш бе нейна сянка и тя го чувстваше в мислите си, в сърцето, в душата си...



Да тя го разпозна... това бе нейн брат, обичен, нежен, любим...

Тя се влюбваше в друг а той стоеше верен край нея...

Тя пишеше стих за друг а той нищо, просто мълчеше



Странно, помисли си тя, как едни чувства идват,

разтърсват душата ти и мине не мине време сякаш не е 

било, дим и няма ги...



А други, който са те зареждали, топлили, били са ве-

рен твой страж. А ти просто дори не си ги забелязала...

И когато вече ги няма, сякаш се събуждаш от сън... от 

дълбок сън и не вярваш, че не си ги оценил.



Странно как вътре в теб свети зелено, зелено, зелено...

И пътищата са отворени и усещаш мирис на бор

и чуваш песента на птици

Но изведнъж, странно защо почва да свети сигнално 

жълто а после идва червеното и край...



30.10.2010

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me