uFeel.me
ШУМЪТ НА МОРЕТО
Автор: Ari_Kremen,  15 януари 2011 г. в 13:00 ч.
прочити: 948
                                      28.07.08 Greece

Шумът на морето е в мен!

Разлива се като белоглава вълна...

Превзема ме унасящо и неземно

към дълбините на незнайното...

Шумът на морето е в мен!

Отнася съзнанието ми в пространството

и ме потапя в хипнотичен транс...

Всяка вълна е мисъл.

Всяка мисъл е чуство.

Всяко чуство е болка или радост.

А душата ми вибрира с тях!

Шумът на морето е в мен!

А може би съм аз морето...?!!!

                    Ari Kremen

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me