uFeel.me
Просто сън… с теб…
Автор: pavli,  14 юни 2011 г. в 14:37 ч.
прочити: 2020

   През деня всичко е тъмно и само мое. Но през нощта блести. Сънувам отворен осветен прозорец, който очаква доверчива птица. Своята птица… Тя носи сълза, която разтваря гамата от цветовете на моята скитаща душа… Сълзата кара душата ми да поеме пречистваща глътка въздух и да полети... Безплътна и лека. Да види различен света… далеч от въпроси… от колебания… от страхове… (Даже забравям да плюя в пазва!) Виждам как изчезват границите. Не само с очи… И крещя! По онзи особен начин, който отеква в мен… и преминава през теб…
  … Събуждам се отмаляла. В друго измерение. С топли отпечатъци по устните. А около мен се разнася аромат от далечна мелодия… 
    Дали е било сън? Просто сън… с теб…

                                                                             © Павлина Петрова

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me