uFeel.me
Празнота
Автор: Anonimen_B.S,  26 февруари 2013 г. в 13:54 ч.
прочити: 326

Колко празен ден 

колко празни хора 

какво остана в мен 

освен умората от всички хора 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me