uFeel.me
Последен дъжд
Автор: mimentze,  14 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 413
Където да погледна, все вали.
Листата мокро се разсейват.
Където да погледна
виждам твоите следи.
Ти време странно,
ти лято тъй небрежно.
Разходих се по влажната трева
и стъпвах бавно, ситно, кротко.
Усештах мириса на идваштата нощ
в прегръдките на тайнството последно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me