uFeel.me
Понякога… с въпроси и отговори…
Автор: pavli,  26 февруари 2010 г. в 15:33 ч.
прочити: 2578


    Чувствам се изоставена, отчуждена и незряла в собствения си телесен дом... понякога… Не е точно така. То е само временно. Нали тялото все още ме слуша. Грижа се за него. Здрава съм. Какво по-голямо щастие? Но… що е щастие? Измамно понятие. 
    Щастлива съм от толкова дребни неща. Означава ли това, че подминавам значимите събития в живота си? В никакъв случай! Емоционалната ми палитра ги прави още по-значими. Всъщност по-късно си давам сметка как най-голяма роля в живота ми са изиграли незначителни случки (на пръв поглед)… малки жестове, случайни думи, задържан дъх... И моят свят е пъстър калейдоскоп от стойностни емоции - не само положителни. Но не позволявам на отрицателните да ме смачкват... ами им придавам друго измерение... и преживяванията ми са градивни. Правят ме различна. Карат ме да се бунтувам и непрекъснато да търся равновесната точка, да задавам въпроси… Дали има значение вътре, или извън мен е… моята тишина?… Подгизнала от контрастите на ежедневието, тя може да се надвесва над звездите… понякога…



                                                               © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me