uFeel.me
По едно танго с мисълта ми
Автор: pavli,  15 август 2010 г. в 22:00 ч.
прочити: 2200


   Начало. Музика… Танго. Покана. Мисълта ми е изящен кавалер. Пред нея е чувството Обич. Танцувам... с притворени очи… Става ми уютно, приятно, топло... Понякога мисълта ми е толкова освободена, че се изправя за своето танго пред Съдбата. Не се получава. От равновесието ме изваждат резки акорди. Изведнъж се сепвам. Няма да има последен танц! С блестящ поглед на мисълта продължавам… В мен всяко чувство има цвят. Когато съм в тъмния регистър на цветовете, тангото е изпепеляващо, но слава Богу, кратко. Две напред, една назад… Сменят се страстите… докато… отново съм в своята тишина. Тогава мисълта ми танцува с времето. Танго на прозрението.


                                                             © Павлина Петрова

                                                           цикъл \"Различна тишина\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me