uFeel.me
Още за представата
Автор: pavli,  10 август 2008 г. в 10:22 ч.
прочити: 2397
   Понякога, когато изживееш нещо красиво, не можеш да го опишеш. Но можеш да си го представиш. Колкото пъти искаш. И установяваш, че представата след изживяването е различна отпреди самото изживяване. И като че ли... ставаш "лек" и вълшебен... Едновременно летиш и потъваш в представите си. Времето измамно спира. И се понасяш в онова безвремие, което те прави щастлив.
  А когато трябва да си представиш обратното състояние, дали не подреждаш само стъпките на душевната си болка?... 
Може би в стих:

                     Болка... на стъпки

                     Изненада
                     Спазъм
                     И празни очи
                     Смутена тишина
                     Безразличие

                            ***

                      Внезапно...

                      Болка... 
                      И пуста душа.
                      Писък резна небето.
                      Заваля…

                                             © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me