uFeel.me
Очаквам дъжда
Автор: pavli,  21 юни 2009 г. в 14:45 ч.
прочити: 2241

  Очаквам дъжда. Въздухът е кристално чист. Вятърът донася аромата на първите капки… Листата на дърветата потреперват в очакване… Небето все още синее. Перести облачета в далечината загатват за промяната… Усещам топлината на земята… В мен жадно настръхват всички ъгълчета със забранени мисли… Кръвта ми се подготвя да ги посрещне, да ме сгрее, за да разкроя дъждовния шлейф по себе си… Нека да завали… да се разлее в мен… Чакам дъгата… с новото ú измерение…

                                                               © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me