uFeel.me
Неделя
Автор: zigitop,  27 септември 2008 г. в 10:59 ч.
прочити: 420
Неделя

   Неделя е. Навсякъде е тихо. Облаците шепнат, а вятъра умира. Мудно пристъпват обувките. Очите търсят утеха от сивото. Мислите се спъват в себе си.
   Неделя е. Улицата продължава същата. Облаците гонят сенките. Вятъра създава нови хора - леко прегърбени, мрачни и зли. Всичко е старо, загубено, изопачено. Пясък. Нищо. Подметките общуват с асфалта. Спомените си разменят реплики. Тъгата сяда в ложата. Чакам края на филма.
   Неделя е. Очите остават студени. Безжизнени. Безизразни. Надеждата умира последна. Но все пак умря. Като главен герой. Споря с тъгата за сюжета на филма. Тя е доволна. Аз критикувам. Все пак е Неделя - това е нормално...
    Всъщност в Неделя няма прожекции.

31.08.1997г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me