uFeel.me
Настроение… с въпроси
Автор: pavli,  1 септември 2009 г. в 11:13 ч.
прочити: 2745

     Хубаво е, когато си задаваме въпроси... Смисълът е в задаването на въпроси, защото не винаги намираме отговори. Но винаги трябва да търсим алтернативите... И да не намерим отговори, минаваме по важни пътища... И ставаме по-добри... Иначе пътешествието ни би било безполезно... Ех, тази търсеща душа... Все се оглеждаме за място, където да я настаним... А всъщност на нея ú трябва пътуване...  Представяте ли си пък животът да е подреден!? Тогава може би ще сме лишени от всичките емоции, които преживяваме... Няма да е интересно... Ще бъде сиво и безлично... 
    И бих казала: Здравей, мой живот неподреден!  
    Разсънвам се бодро и започвам с хубаво настроение! 

                                                                             © Павлина Петрова



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me