uFeel.me
Намерени сме...
Автор: pavli,  11 август 2008 г. в 19:57 ч.
прочити: 2458

    Привечер... на брега на морето... Слънчеви отблясъци играят по скалите... Гонят се с вятъра и закачливо премигват в очите ни. Водната дантела се разбива на малки перли и усещаме по кожата си само свежото ú докосване... Погледите потъват в синьото и то се разлива по всичките ни клетки... Морските тайни проникват чрез пръстите без да се разкриват, но с внушението, че сме част от нещо истинско... Вятърът разбърква косите, смесва се със загадъчния шум на водата и забързаните сърдечни импулси... Като че ли ни пронизват огнените езици на напиращия залез... И изкушението да се смесим с водната шир набъбва до оня предел, където всичко е без граници... Мълчанието обединява мислите ни и тогава усещането за близост е съизмеримо само с Вселенския закон за единството... Намерени сме...

                                                                        © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me