uFeel.me
Моята сутрешна молитва
Автор: suleimo,  6 септември 2012 г. в 08:24 ч.
прочити: 931
Искам сутрин, когато отворя очи, да се чувствам млада, здрава. Очите ми да греят. Сърцето ми да блъска влюбено. Да стъпвам грациозно. Да гледам гордо. Да срещам само положителни хора, а другите даже да не забелязвам. Да гледам на живота, все едно щастието ме чака някъде там.



Дани Сулакова  Suleimo

06.09.2012 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me