uFeel.me
Моето късче Рай
Автор: suleimo,  25 септември 2012 г. в 20:13 ч.
прочити: 663
Това ми беше доверено от близък приятел и ме закле да не споделям точното местоположение. Знаех само, че е много закътан, отдалечен, трудно достъпен, много малък плаж.
Казвам на любимия, че съм му подготвила тайнствена изненада и потеглихме. Първоначално достъпът до там бил само по море, но открили начин и по суша. След един час лутане, спускайки се по опасни скали, попаднахме наистина във Рая. Затаихме дъх, удивително беше. Дори нямаше стъпки по пясъка. Невидима ръка го беше погалила. Спогледахме се и без да продумаме захвърлихме всички дрехи. Голотата беше естествена на това място. 
- Като Адам и Ева - прошепнах. Исках да запазя девственият покой, който ни заобикаляше. Хванати за ръце, кото хлапета се затичахме към морето. Невероятно и спокойно ни приласка то. Да се гмуркаш гол е приказно изживяване. Душата ти пее в хармония с цялата природа. Отпуснахме се приятно изтощени направо върху топлия пясък. Единственият шум идваше от биенето на нашите сърца. Поглеждам в очите на любимият мъж. Да се слеят две души в едно, красота и изящество, горещи емоции, химн на страстта. 
Това късче Рай, трябва да си остане неопетнено. Напускаме го с малко тъга. Оставяме го така, както го заварихме. Дори стъпките си заличихме. Това приключение ни сближи много. Сега имаме повече надежда, доверие, мечти. В онова Райско място, някой ни беше целунал по челата.


Дани Сулакова Suleimo

25.09.2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me