uFeel.me
Миг преди да заболи
Автор: erga_omnes01,  28 юни 2010 г. в 14:40 ч.
прочити: 511
Заключи вратите
и изгрева спри,
потъни в косите ми
и в тях остани.
Да живеем във сън,
да лелеем мечти,
да не пускаме вятъра в нашите души.
Нарисувай мига дълбоко във мен,
рисувай със устни докато съм в плен,
до капка изпий ме,
без дъх остави ме,
дълбоки следи издълбай,
следи, по които да мога
да открия пътя назад,
към твоите очи,
усмихващи се,
преди да заболи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me