uFeel.me
Ела
Автор: Anonimen_B.S,  26 февруари 2013 г. в 20:23 ч.
прочити: 288

Ела с мен в тъмнината, 

сподели с мен тишината,

бъди до мен във вечността

отвъд пределите дори и на смъртта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me