uFeel.me
Ехото...
Автор: pavli,  4 август 2009 г. в 07:00 ч.
прочити: 2198
   Ехото... Невероятен феномен! Най-чудното и хубавото е, че можеш да си го създадеш и без необходимите природни условия...

  Не бях се замисляла досега, че ехото може да бъде безкрайно дълго... Толкова дълго, колкото отеква в душата ни... Понякога улавяме съвсем фини вибрации, които завинаги остават и възпроизвеждат ехото от най-съкровените ни емоции... А интензитетът на усещанията ни кара отново и отново да потръпваме... И всеки път с нова сила и потребност. Ехото е отражение на нашата същност. Пуснал си нещо и то се връща като бумеранг при теб, при това многократно... Остава само да се отпуснеш и да полетиш... В разтворените простори с ехото...
   Е-хооо...

   Да издигнем света си до красотата –
   в шепа лятно море, в смях на дете,
   в съзряна дъга, в глас на щурче!

   Е-хооо...

                                                     © Павлина Петрова 




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me