uFeel.me
Дъга
Автор: patchwork,  17 октомври 2011 г. в 11:15 ч.
прочити: 172
Блажено е сиянието, което те провокира и описва. Виждам как сивата ти фигура добива остри цветове и ме заблуждава, че си дъга. Виждам как ме гледаш и изсмукваш всяка моя мисъл. Чувствам се гола и недостойна за усмивката ти. Страх ме е да се протегна към истината и любовта ти. Харесва ми да страдам по теб, да се измъчвам, когато знам, че можем да сме повече от слънце и дъжд.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me